Tancament instal·lacions per restriccions Generalitat

tancament zem 2n rebrotAtenció, informació d'interès!

Segons les noves mesures que ha declarat la Generalitat a causa de la pandèmia de la COVID-19, ens veiem amb l'obligació de TANCAR LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES durant quinze dies més (segons l'evolució de la pandèmia aquest dies poden incrementar-se). Tan aviat les autoritats donin el vistiplau per obrir una altra vegada, ho anunciarem en aquest web.

Totes les reserves de pàdel que hagin estat ja pagades i conformades seran abonades al vostre "bono" moneder perquè pugueu fer-ne ús d'elles quan reprenem l'activitat.

Pel que fa a les persones amb abonaments de fitness, aquest mes de novembre tindran una bonificació del 50% pels dies que estem tancats.

Gràcies i disculpeu les molèsties.

Nova gespa a les pistes de Pàdel

foto pista gespa nova verdaAra, si passeu per la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau del carrer Ventura Gasol, 2, en el barri de Coll Favà, notareu que alguna cosa ha canviat. És la NOVA GESPA DE LES PISTES DE PÀDEL. Una gespa de millor qualitat de "Grand Slam" de color verd que ja està al 100% per a la seva utilització.

Amb aquesta substitució de la gespa/moqueta podreu gaudir com a mai jugant a pàdel. Veniu a comprovar-ho!

En breu us informarem d'una promoció "de fidelitat d'usuaris" molt interessant que estem preparant perquè vingueu a jugar. Fins aviat!

Americana de Pàdel masculina

motiuEn aquesta ocasió la cita amb el PÀDEL la tenen tots els jugadors que els hi apassioni aquest esport. Serà dissabte 25 de novembre de 2017 a les pistes de la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau. 

La competició serà un torneig a l'Americana dedicada exclusivament a la categoria masculina i que tinguin un nivell de joc mitjà.

Aquesta Americana tindrà lloc de 10 a 14 hores.

Entreu a la notícia i informeu-vos. Us hi esperem!

Jornada específica de fitness per a Running

dibuix janaEn aquesta ocasió us oferim la possibilitat de participar a la Jornada específica de fitness per a Running, que farem a la Zona Esportiva Municipal La Guinardera el proper dimecres 22 de novembre de 2017 de 13:0o a 14:00 hores.

Al llarg de la sessió us anirem assessorant i orientant en cadascún dels exercicis que us proposarem i que estan pensats i canalitzats cap al món de l'atletisme.

Recordeu que les places són limitades a 10 persones.

Mireu el cartell informatiu (clica)      Us hi esperem.

Americana de Pàdel FEMENÍ

motiu principalDissabte 28 d'octubre de 2017, totes les jugadores de pàdel teniu una cita amb l'Americana que tindrà lloc a les pistes de la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau.

La competició tindrà lloc de 10 a 14 hores i està pensades per a la categoria femenina.

Entreu a la notícia i informeu-vos!