Festa de la Infància a Can Magí

thumb festa infanciaEl passat dissabte 14 de juny'14, es va celebrar a la ZEM Can Magí, la 4a edició de la Festa de la Infància que organitza cada any la Penya Blaugrana Sant Cugat.

A l'acte, obert a tothom, hi va haver un munt d'activitats lúdiques que organitzaven diferents col·lectius, empreses i associacions desinteressadament perquè tots els nens i nenes de Sant Cugat poguessin gaudir d'una fantàstica matinal.

Com en totes les edicions anteriors, Teampartners mitjançant el seu grup d'activitats lúdiques, esportives i recreatives Quatre i el Cabu, va tornar a participar muntant el joc RECORDL·LECTA, EL PAGÈS EN FORMA!

 

imatge noticia

imatge lateralUn joc que pretén apropar de forma lúdica i esportiva el món de la pagesia als més petits. Així doncs, tots els infants que hi van prendre part, van poder fer d'una forma metafòrica, diferents procesos que fan els pagesos en el seu dia a dia.

Preparar el camp i netejar-lo de males herbes, plantar llavors, regar-les, vestir un espantaocells per evitar que els ocells es mengin les llavors, agafar pomes, fer canalitzacions d'aigua de reg, preparar les capses per la recollida, fer la recol·lecció i finalment, llançar "els productes" malmesos, són totes les proves per on havien de passar de forma obligada, sota cronòmetre, tots els particpants.

Vam posar una pissarra on s'especificava el millor temps de cada parella segons cursos; de 1r de primària a 1r d'ESO i fins i tot va haver una categoria familiar.